&

Global Wellness Christiane Beerlandt

Uitgeverij Beerlandt Publications


NIEUWSFLITS


FOTOGALERIJ


WELKOM !


DE AUTEUR


DE BOEKEN


DISTRIBUTIE


LEZINGEN & WORKSHOPS


FRAGMENTEN LEZEN


LEZERSREACTIES


PERS


NIEUWSBRIEF


CONTACT


HOME


AANSCHAFFEN BOEKEN

Nieuwsflits


VIDEO

privacy

© Beerlandt Publications

Bericht  i.v.m. Coronavirus CoViD-19Lieve Mensen,


Het zeer nauwgezet in acht nemen van alle goede raadgevingen die de medische wetenschap verspreidt tijdens deze coronacrisis, vinden wij vanzelfsprekend van het grootste belang. Hiernaast willen wij u de teksten uit het boek “De Sleutel tot Zelf-Bevrijding” aanduiden die u, indien u dit wenst, voor uzelf kunt lezen om te werken aan de psychologisch-emotionele ondergrond.


Zoals u wellicht weet zijn de symptomen en de risico’s van CoViD-19 vergelijkbaar met deze van de griep. Maar met hetgeen we nu weten (maart 2020) lijkt het er sterk op dat het al eeuwen bekende signaal van “griep” door dit nieuwe virus nog een stuk intenser geworden is (grotere besmettelijkheid, meer fatale longontstekingen…).


Als u de onderstaande teksten leest, kunt u bij zichzelf nagaan of en in welke mate de psychologisch-emotionele ondergrond in uzelf aanwezig is, en kunt u dan proberen om dit in uzelf aan te pakken. Dit kan alleen maar baten.


- Griep. Opgelet: de oorspronkelijke tekst uit de eerste druk (1993) werd door Christiane Beerlandt uitgebreid vanaf de achtste druk (2001) en nog verder uitgebreid vanaf de dertiende druk (2009).


- Longontsteking (pneumonie)


- SARS. Deze ziekte werd eveneens door een coronavirus veroorzaakt. Het is dus zeker interessant om deze tekst eens rustig voor uzelf te lezen. SARS werd in het boek opgenomen vanaf de dertiende druk (2009).


- Infectie, algemene oorzaken
“Blijf in uw kot” (België) of “Blijf thuis” (Nederland)


De maatregelen die de overheden nemen om de epidemie / pandemie van het coronavirus in te dijken maken dat veel mensen het moeilijk krijgen om zich goed te voelen in de huidige situatie (maart-april-mei 2020).


In dit verband is het werkelijk verbluffend om te mogen lezen wat Christiane Beerlandt schrijft in haar boek De Zwarte Maan en Priapus (ISBN 9789075849431 – verschenen in 2008). Immers, sinds februari 2020 bevindt de Zwarte Maan zich in het teken Ram, en Priapus in het teken Weegschaal (dit tot ongeveer eind oktober). De betreffende teksten staan te lezen op bladzijden 153-164 en 486-493 van dit boek. Ze zijn een ongelooflijke hulp voor wie zich momenteel gevangen, opgesloten of verstikt voelt in deze situatie. Dank je, Christiane !!!!!!!!!!!!


Dit boek kunt u bij ons bestellen door het bedrag van EUR 56,- over te schrijven naar de bankrekening van Beerlandt Publications te Lierde, België. IBAN : BE65 7370 1856 1496. BIC : KREDBEBB. Mededeling : Zwarte Maan. Gelieve ons ook het bezorgadres te laten weten via info@christianebeerlandt.com. Na ontvangst van uw betaling wordt het boek u via Bpost of PostNL bezorgd.

(Enkel geldig voor België of Nederland. Geïnteresseerde mensen uit andere landen kunnen via bovenstaand e-mailadres met ons bekijken wat de mogelijkheden zijn.)


Wij wensen u veel sterkte in deze turbulente tijden. Zorg heel goed voor uzelf en uw naasten.
De Sleutel tot Zelf-Bevrijding De Zwarte Maan