&

Global Wellness Christiane Beerlandt

Uitgeverij Beerlandt Publications


NIEUWSFLITS


FOTOGALERIJ


WELKOM !


DE AUTEUR


DE BOEKEN


DISTRIBUTIE


LEZINGEN & WORKSHOPS


FRAGMENTEN LEZEN


LEZERSREACTIES


PERS


NIEUWSBRIEF


CONTACT


HOME


AANSCHAFFEN BOEKEN

Nieuwsflits


VIDEO

© Beerlandt Publications 2014

2 + 0 + 1 + 7  =  10

 

10 is op zijn best wanneer de mens zijn sterke Ruggengraat voelt, flink rechtop, gelovend in zijn echte waarde, en valse waarden, uiterlijk vertoon, maskerade, ‘een rol spelen’, overboord gegooid heeft.

Op zijn best toont 10 zich naar de maatschappij toe zoals hij zich thuis voelt aan het haardvuur, alleen en bij zichzelf, gelukkig en dankbaar als Mens. Geen opgeblazen ikje, geen prestatiedrang of zich willen bewijzen naar de anderen toe. Neen, hij is de Leider van zijn leven en weet vanuit liefde anderen te begeleiden zo dit gevraagd wordt door het Leven. Als de positieve ‘Steenbok’-symboliek in het 10de huis.

Lap aan je laars datgene wat ‘Macht en Gezag’ betreft inzake modetrends en de ‘esthetiek van de dodenwereld’ : wat ze je voorhouden. Immers : ware schoonheid en pure gezondheid gaan hand in hand met Liefde en eerlijkheid. Datgene wat men ‘mooi’ noemt naar moderegels is niet mooi, omdat het lichaam niet gegroeid is uit de tonen van het hart. En ook gezondheid is maar een feit wanneer de mens vanuit zijn natuurlijke geaardheid leeft, in vreugde en zelf-liefde. Vanuit je ‘hart’ groeit je lichaam zoals jij als ‘jij’ bent, in authentieke vorm, in schoonheid. Gooi oude, valse normen buiten en word wie je wérkelijk bent.

2 symboliseert de doorstroming van talenten in dienstbaarheid aan het Leven. 2 vertelt over de vloeiende stroming van vruchtbare talenten, maar dan slechts in dienst van het levenshart, niet om zich met een ‘ heb je me gezien ? ’-houding te tonen.

0 staat voor de oer-potentie ook in elke mens aanwezig : wat zal hij ermee aanvangen ? Hoe en op welke wijze zal hij zijn energieën besturen ? Als een Meester over zichzelf, in gezonde fierheid, zonder belang te hechten aan het ‘ hoe kom ik over ? ’, of integendeel, láát hij zich leiden door het oer-instinct, van de berg rollend als een sneeuwbal zonder zeggingskracht ?

1 staat voor het Meesterschap ; de Mens erkent zijn menselijkheid, weet dat hij verantwoordelijkheid draagt voor zichzelf, zijn bestaan. Eventueel gedreven, ambitieus en plichtsbewust, soms wat te stijf werkend aan de uitbouw van het leven en wat hij voelt te moeten doen. Er is een blije kijk op de toekomst, vooruit, optimistisch.

7 staat in positieve zin voor de hogere harmonie in jezelf, het jezelf niet verschuilen achter een masker, eerlijk uitkomen voor wie je bent en deze harmonie delen met anderen. Vrede, zonder schijn.

Christiane Beerlandt, 2000-2007