&

Global Wellness Christiane Beerlandt

Uitgeverij Beerlandt Publications


NIEUWSFLITS


FOTOGALERIJ


WELKOM !


DE AUTEUR


DE BOEKEN


DISTRIBUTIE


LEZINGEN & WORKSHOPS


FRAGMENTEN LEZEN


LEZERSREACTIES


PERS


NIEUWSBRIEF


CONTACT


HOME


AANSCHAFFEN BOEKEN

Nieuwsflits


VIDEO

privacy


Bezinning in het natuurschoon en de landelijke eenvoud van de Vlaamse ArdennenVerdiepingsnamiddagen te Lierde (België)

rondom het werk en de levensfilosofie van

Christiane Beerlandt

door haar levensgezel, Dirk Lippens
Leven ! Bewustwording
Telkens op

Zondagnamiddag :


23 december 2018

27 januari 2019

31 maart 2019

5 mei 2019

30 juni 2019

18 augustus 2019
Aanvang : 13u30 – Einde : omstreeks 16u30De volgende verdiepingsnamiddag gaat door op zondag 18 augustus om 13u30.


Tijdens deze verdiepingsnamiddag zal

o.m. het thema “rouw en verdriet” uitgediept worden.


Hebt u specifieke zaken die u graag zou behandeld zien tijdens een verdiepingsnamiddag ? Laat het ons gerust weten : info@christianebeerlandt.com


Geen enkele voorkennis van het werk van Christiane Beerlandt is vereist om deze gezellige namiddagen te kunnen volgen. Elke keer is anders. Dirk diept grondig onderwerpen uit Christiane’s werk uit die hij die dag voelt te mogen brengen. Deelnemers zeggen dat Christiane’s energie hierbij duidelijk voelbaar aanwezig is. Dirk speelt in op de vragen van de aanwezigen en op de actualiteit. Regelmatig neemt hij ons mee op een ‘innerlijke reis’ via Christiane’s werk.


Steeds meer mensen vinden de weg naar Huize Christiane Beerlandt om een zondagse Verdiepingsnamiddag bij te wonen. Het ‘waarom’ van alles in jouw leven, in ‘het’ leven. Welke oplossingen ? …


Hoe het werk van Christiane Beerlandt hierbij concreet gebruiken als onschatbaar hulpmiddel ? Dit alles in een gezellige, hartelijke, verheven sfeer, gedragen door het war­me interieur zoals ingericht door Christiane en Dirk, in een prachtige natuuromgeving.


Tijdens de pauze of na afloop een privé-praatje doen met andere deelnemers, een warme drank of een lekker hapje nuttigen, een wandelingetje maken in de natuurtuin met de kippen en andere diertjes… in gezelschap of rustig alleen, vrolijk of bezonken… Iedereen is vrij.


Na afloop kunt u terug huiswaarts keren met een blij hart en met vernieuwde levensenergie.

VERDIEPINGSNAMIDDAGEN

Waar ?

Populierenstraat 11 te 9570 LIERDE (deelgemeente DEFTINGE), België. Gelegen in de schil­der­achtige Vlaamse Ardennen, vlakbij Geraards­bergen (makkelijk bereikbaar, tussen Gent en Brus­sel). Voor routeplan, klik  hier  of bel naar  +32 (0)54 41 41 42.


Voor mensen die over geen wagen of fiets beschikken kunnen wij voor gratis vervoer zorgen tussen het treinstation van Geraardsbergen of van Sint-Maria-Lierde en Huize Christiane Beerlandt ; gelieve ons hiervoor wel vooraf te contacteren op

+32 (0)54 41 41 42.


Hoe inschrijven ?

Toegangsprijs per persoon voor een verdiepingsnamiddag : € 25,- (gratis consumpties inbegre­pen). U kunt inschrijven door het bedrag van € 25,- per persoon over te maken naar de bank­rekening van Beerlandt Publications te Lierde, België. IBAN : BE65 7370 1856 1496. BIC : KREDBEBB. Vergeet niet bij uw betaling de datum te vermelden waarop u komt EN uw tele­foon­nummer.
© Beerlandt Publications

Late beslissers mogen gerust tot op de dag van de verdiepingsnamiddag zelf telefoneren om te vragen of er nog plaats vrij is. Zij kunnen dan aan de ingang betalen.