&

Global Wellness Christiane Beerlandt

Uitgeverij Beerlandt Publications


NIEUWSFLITS


FOTOGALERIJ


WELKOM !


DE AUTEUR


DE BOEKEN


DISTRIBUTIE


LEZINGEN & WORKSHOPS


FRAGMENTEN LEZEN


LEZERSREACTIES


PERS


NIEUWSBRIEF


CONTACT


HOME


AANSCHAFFEN BOEKEN

Nieuwsflits


VIDEO


Bezinning in het natuurschoon en de landelijke eenvoud van de Vlaamse Ardennen


Verdiepingsnamiddagen te Lierde (België)

rondom het werk en de levensfilosofie van

Christiane Beerlandt

door haar levensgezel, Dirk L ippens
Leven ! Bewustwording
Telkens op

zondagnamiddag :


3 december 2017

18 februari 2018

22 april 2018

24 juni 2018

26 augustus 2018


Aanvang : 13u30 – Einde : omstreeks 16u30


Welke zeer belangrijke lessen voor onze persoonlijke ontwikkeling brengen ons de orkanen ? Wat vragen ze ons te doen ? Hoe kan je de ‘goede’ cholesterol bij jezelf doen stijgen ? Leven op de golflengte van het LEVEN : wat betekent dit concreet, in het dagdagelijkse bestaan ? Hoe kan je bij jezelf psychologisch aan ‘kankerpreventie’ gaan doen ? Er zijn gevallen beschreven van ‘ongeneesbare’ kankerpatiënten die toch ‘spontaan’ genezen zijn : hoe kan dat ?Deze en ontelbare andere onderwerpen voelde Dirk grondig te mogen uitdiepen bij de vorige verdiepingsnamiddagen. Vaak werd er ingepikt op de wereldactualiteit. Er werd uitleg gegeven over tekenbeten, hoge bloeddruk, bomaanslagen, godsdienstoorlogen, talrijke dierensymbolieken (ekster, kauw, sperwer, leeuwerik, vlieg, sprinkhaan, schaap, paard, hond, enz. enz.) en hun zo belangrijke lessen voor ons, mensen ; over de pancreas, moederdag, de kerstsymboliek, het algemene gebrek aan vitamine D in onze streken, de overtuiging van de ‘hel’ als ‘straf’, wat bepaalde voedingsmiddelen ons leren, verdriet, zelf-liefde, computervirussen, wanhoop in de mens en hoe dit op te lossen, enz. …


Hoe het werk van Christiane Beerlandt hierbij concreet gebruiken als onschatbaar hulpmiddel ? Het “waarom” van alles ??? Welke oplossingen ??? Vanzelfsprekend dat Christiane’s energie hierbij duidelijk voelbaar aanwezig is. Dit alles in een gezellige, hartelijke, verheven sfeer, gedragen door het war­me interieur zoals ingericht door Christiane en Dirk, in een prachtige natuuromgeving.


Tijdens de pauze of na afloop een privé-praatje doen met andere deelnemers, een warme drank of iets lekkers nuttigen, een wandelingetje maken in de grote natuurtuin met de kippen en andere diertjes… in gezelschap of rustig alleen, vrolijk of bezonken… Iedereen is vrij. Na afloop kan je terug huiswaarts keren met een blij hart en met vernieuwde levensenergie.

VERDIEPINGSNAMIDDAGEN

Waar ? Populierenstraat 11 te 9570 LIERDE (deelgemeente DEFTINGE), België. Gelegen in de schil­der­achtige Vlaamse Ardennen, vlakbij Geraards­bergen (makkelijk bereikbaar, tussen Gent en Brus­sel). Voor routeplan, klik hier  of bel naar  +32 (0)54 41 41 42.


Toegangsprijs per persoon voor een gespreksnamiddag : € 25,- (gratis consumpties inbegre­pen). Je kan inschrijven door het bedrag van € 25,- per persoon over te maken naar de bank­rekening van Beerlandt Publications te Lierde, België. IBAN : BE65 7370 1856 1496. BIC : KREDBEBB. Vergeet niet bij je betaling de datum te vermelden waarop je komt EN je tele­foon­nummer !!!

(Late beslissers mogen gerust tot op de dag van de verdiepingsnamiddag zelf telefoneren om te vragen of er nog plaats vrij is.)


Voor wie hier een heerlijk weekend van wil maken : hotels en ‘bed & breakfast’ zijn er in overvloed in deze prachtige streek.

© Beerlandt Publications