&

Global Wellness Christiane Beerlandt

Uitgeverij Beerlandt Publications


NIEUWSFLITS


FOTOGALERIJ


WELKOM !


DE AUTEUR


DE BOEKEN


DISTRIBUTIE


LEZINGEN & WORKSHOPS


FRAGMENTEN LEZEN


LEZERSREACTIES


PERS


NIEUWSBRIEF


CONTACT


HOME


AANSCHAFFEN BOEKEN

Nieuwsflits


VIDEO

© Beerlandt Publications 2014

2 + 0 + 1 + 8  =  11

 

In de verhoging van de Meesterlijke “ 11  vraagt jouw levende zelfkern te kiezen voor de Zuivere Mens in jou, niet voor het Beest. Hierbij denken we aan de symbolische betekenis van het sterrenbeeld De Grote Beer met ster Benetnasch in zijn staart. Deze maant ons aan de stormen te stillen die verwoesting aanrichten in en buiten onszelf. Instinctieve oerkrachten, die in ons leven, nu omzetten in bewuste onderneming, actie… louter en alleen in dienst van het Leven op zich, en in onszelf. Bouwen aan een ‘nieuwe wereld’.

Vreugde breekt door wanneer je de witte tovenaar van “ 11 ” in jezelf erkent. Laat die witte energieën stromen, energetisch en fysisch : witzuiveren Kracht van Leven. En dan gebeuren er zo van die kleine dingen (of grootse...) die men wonderen noemt… maar het heeft alles te maken met de mens die de zuivere kracht vanuit zijn hart hanteert. Ware levenskrachten stromen als het ware vanzelf door je lichaam, je handen, je hart... en laten dingen gebeuren die je niet voor mogelijk hield. In positieve zin - wanneer je afgestemd bent op de zuiverheid van liefde - vinden pure, mooie, vruchtbare gebeurtenissen plaats. Het omgekeerde is ook waar. De vibratie van 11, van oudsher als een ‘meestergetal’ beschouwd, kan wit, hetzij duister uitpakken en dat hangt alleen van jezelf af : naar welke overtuigingen leef je, naar optimistische, of naar duistere, fatalistische ? Denk je dat duistere machten de overhand kunnen halen op jou, op het goede hart ? Onmogelijk. Weet dat het Goede altijd zal zegevieren : geen grotere kracht dan Liefde in Zuiverheid, wat neerkomt op waarheidsenergie. Geen donkere, maar een lichte levende energie die de mooiste gebeurtenissen naar zich toehaalt.


Christiane Beerlandt, 2009


Uitgebreide, zeer diepgaande informatie over de symboliek van de getallen 0 tot en met 13, zoals Christiane Beerlandt deze doorgekregen heeft, kan je vinden in haar


Werkboek ter begeleiding bij

De Twaalf Poorten van Prins Sirius,

ISBN 978-90-75849-44-8 – 176 blz. – € 29,-