&

Global Wellness Christiane Beerlandt

Uitgeverij Beerlandt Publications


NIEUWSFLITS


FOTOGALERIJ


WELKOM !


DE AUTEUR


DE BOEKEN


DISTRIBUTIE


LEZINGEN & WORKSHOPS


FRAGMENTEN LEZEN


LEZERSREACTIES


PERS


NIEUWSBRIEF


CONTACT


HOME


AANSCHAFFEN BOEKEN

Nieuwsflits


VIDEO

privacy

© Beerlandt Publications

Op wereldvlak staat de Zwarte Maan sinds begin augustus 2018 in het teken Waterman, en Priapus in het teken Leeuw. Dit blijft zo tot april 2019.


In haar boek De Zwarte Maan en Priapus beschrijft Christiane Beerlandt de zeer belangrijke punten waar ELKE mens, ook u, tijdens de huidige periode (augustus 2018 tot april 2019) voor zichzelf aan mag werken.


Het gaat om een draaikolk van oer-instinctieve patronen waarvan u zich meestal niet bewust bent. Dankzij deze teksten kunt u kapitale zaken inzien en u hieruit bevrijden. ‘De Zwarte Maan in Waterman’ staat beschreven van blz. 261 t.e.m. blz. 273 van dit boek. ‘Priapus in Leeuw’ staat beschreven van blz. 476 t.e.m. blz. 479. Alles samen een 17-tal bladzijden waarvan we het belang niet genoeg kunnen benadrukken.


Deze teksten kunnen weliswaar een heuse opdracht betekenen, maar kunnen een enorme ommekeer ten gunste in uw leven bewerkstelligen.


Van april 2019 tot februari 2020 komt de Zwarte Maan in het teken Vissen te staan (beschreven van blz. 273 t.e.m. blz. 281 in het boek), en Priapus in Maagd (blz. 479 t.e.m. blz. 486). Tijdens deze periode kunt u dan weer deze andere teksten uit ditzelfde boek bestuderen en vele voor u niet heilzame patronen opruimen.


Verder is het ook van groot belang te kijken wat de positie van de Zwarte Maan en Priapus was op het ogenblik van uw geboorte, als individu. Dit geeft u inzicht in oerdiepe instinctieve patronen waarmee u geboren bent, en waaruit u zichzelf voor uw eigen welzijn mag bevrijden.


Als u het boek bezit en u wilt laten berekenen waar de Zwarte Maan en Priapus stonden op het ogenblik van uw geboorte, neem dan contact op met Uitgeverij Beerlandt Publications :

tel. +32 (0)54 41 41 42 – info@christianebeerlandt.com.


Wij kunnen u dan informeren welke hoofdstukken in het boek speciaal op u persoonlijk van toepassing zijn.


Tekening : Christiane Beerlandt ®

© Beerlandt Publications