&

Global Wellness Christiane Beerlandt

Uitgeverij Beerlandt Publications


NIEUWSFLITS


FOTOGALERIJ


WELKOM !


DE AUTEUR


DE BOEKEN


DISTRIBUTIE


LEZINGEN & WORKSHOPS


FRAGMENTEN LEZEN


LEZERSREACTIES


PERS


NIEUWSBRIEF


CONTACT


HOME


AANSCHAFFEN BOEKEN

Nieuwsflits


VIDEO

privacy
VERDIEPINGSNAMIDDAG 28 JUNI 2020

Deze verdiepingsnamiddag gaat door op

 zondag 28 juni 2020, van 13u30 tot 16u30Late beslissers mogen gerust tot op de dag van de verdiepingsnamiddag zelf telefoneren om te vragen of er nog plaats vrij is. Zij kunnen dan aan de ingang betalen.

De eerstvolgende Verdiepingsnamiddag over het werk van Christiane Beerlandt (oorspronkelijk gepland op 22 maart 2020 maar uitgesteld om veiligheidsredenen wegens de coronacrisis) heeft plaats op zondag 28 juni 2020 van 13u30 tot 16u30 te Lierde, België.


Dr. Dirk Lippens, levensgezel van Christiane Beerlandt, zal die dag duiding geven over het “waarom” van de pandemie door het coronavirus COVID-19.


Daarnaast zal Dirk uitgebreid ingaan op het onderwerp “kanker”.


Indien u de ziekte niet heeft : welke stappen kunt u zélf zetten, op psychisch vlak, in uw persoonlijke ontwikkeling en in uw zelfbeeld, om preventief aan deze ziekte zo weinig mogelijk kans te geven ?


En indien u de ziekte al ontwikkeld of overwonnen heeft : wat kunt u, tegelijkertijd met de medische behandeling, ook zélf doen om zoveel mogelijk bij te dragen aan de definitieve genezing ?


Hoe zit het met erfelijke belasting, als bepaalde kankers veel in uw familie voorkomen ?


Op basis van Christiane Beerlandt’s werk zal Dr. Dirk Lippens hier uitleg over geven.Van harte welkom !Waar ?

Populierenstraat 11 te 9570 LIERDE (deelgemeente DEFTINGE), België. Gelegen in de schilderachtige Vlaamse Ardennen, vlakbij Geraardsbergen (makkelijk bereikbaar, tussen Gent en Brussel). Voor routeplan, klik hier  of bel naar  +32 (0)54 41 41 42.

Voor mensen die over geen wagen of fiets beschikken kunnen wij voor gratis vervoer zorgen tussen het treinstation van Geraardsbergen of van Sint-Maria-Lierde en Huize Christiane Beerlandt ; gelieve ons hiervoor wel vooraf te contacteren op +32 (0)54 41 41 42.


Hoe inschrijven ?

Toegangsprijs per persoon voor een verdiepingsnamiddag : € 25,- (gratis consumpties inbegrepen).

U kunt inschrijven door het bedrag van € 25,- per persoon over te maken naar de bankrekening van Beerlandt Publications te Lierde, België. IBAN : BE65 7370 1856 1496. BIC : KREDBEBB. Vergeet niet bij uw betaling de datum te vermelden waarop u komt EN uw telefoonnummer.

© Beerlandt Publications

Meer informatie over Verdiepingsnamiddagen, vindt u hier